MÅLADE KÖK

Vi på Storsjökök möter olika stilar och önskemål i vår vardag och avsett vilken din stil är, så hjälper vi dig med ditt kök.

Eftersom stil och smak är väldigt individuellt finns inga rätt eller fel. Vi har ett brett urval av luckor i vårt sortiment, vilket täcker behovet för de flesta önskemål.

Det tillsammans med att Du som kund kan måttbeställa stommar, luckor och välja en egen kulör till ditt kök är vår styrka som kökstillverkare. Att leverera köket i just din stil!

Storsjökök erbjuder nästan alla kulörer.

Frej rak
Frej rak
Oviken ett kök som andas stabilitet och hantverksmässig självklarhet. Kanske är det därför den behåller sin populäritet år efter år.
Oviken
Bydalen är för dig som lever ett modernt lantliv, kanske det är rätta valet för dig.
Bydalen
Åreköket är en modern version av klassiska svenska köksmodeller. Kombinerat med överskåpen på bredden istället för höjden får du ett tufft och fräckt kök. Väljer du krysspröjs bli personligheten en annan, mer klassisk.
Åre
Storlien handtagslös och riktigt snyggt designad lucka helt enkelt.
Storlien
Vemdalen ett stilrent kök som passar bra att kombinera med de senaste trenderna inom inredning.
Vemdalen
Duved med rundade hörnen i kombination med de släta luckorna skapar ett stilrent kök med finess. För dig som söker det lilla extra finns också Duved i massiv björk och ek, tillverkad av treskiktslimmat trämaterial som skänker pondus, värme och exklusivitet.
Duved
Pärlspont andas livet på landet, men drömmen om livet på landet funkar också i stan. Vanligtvis målas pärlspontkök i olika vita, gräddfärgade och grå nyanser. Trender kommer och går, men det klassiska lantköket består.
Pärlspont